Caută
Close this search box.

Simona Halep a pus punct zvonurilor și speculațiilor: va juca la Sydney

Jucătoarea nr.1 a lumii, Simona Halep (1 WTA) a pus punct nesfârșitelor speculații și ”bombe” de presă cu ”retragerea” din ianuarie sau cu problemele de la început de an!

Simona s-a înscris și va juca la cel mai puternic turneu al începutului de an 2019, în a doua săptămână a lunii ianuarie, competiție de categorie Premier care se va desfășura la Sydney, cu începere din 7 ianuarie.

La acest foarte puternic turneu vor mai lupta multe dintre jucătoarele de top 10 mondial, într care nemțoaica Angelique Kerber, locul 2 WTA, japoneza Noami Osaka, locul 5 WTA, americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA, cehoaica Karolina Pliskova, locul 8 WTA, olandeza Kiki Bertens, locul 9 WTA, şi rusoiaca Daria Kasatkina, locul 10 WTA.

Simona Halep a renunțat să se înscrie la turneul de la Shenzhen, care începe chiar în ultimele zile ale anului 2018 (30 decembrie-5 ianuarie). La acest turneu ea este deţinătoarea trofeului, atât la simplu, cât şi la dublu.

În 2017 şi în 2018, Halep a început sezonul la Shenzhen Open, turneu de categorie WTA International, sub cel de la Sydney. Actualul lider WTA a mai câştigat competiţia chineză în 2015, însă în 2016, anul în care a urcat enorm, ea a început sezonul tot la Sydney, exact cum va face și în 2019.

Speculațiile totsl inutile au fost alimentate de faptul cî Halep nu este înscrisă la niciunul dintre cele trei turnee de la începutul anului 2019, Shenzhen, Brisbane şi Auckland. Ea ar putea evolua, totuşi, în acea săptămână pe baza unui wild card. Primul grand slam al anului, Australian Open, la a cărei ultimă ediție Simona a fost finalistă, va începe la 14 ianuarie, jucătoarea noastră aflându-se deja, la acea oră, în Australia, după turneul de la Sydney. (foto GSP)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri