Caută
Close this search box.

ȘOCANT! Italia: Româncă arsă de vie de soțul italian

Sfârșit cumplit pentru o româncă din Italia. Violeta Mihaela S. a fost pur și simplu arsă de vie de soțul italian în apartamentul în care locuiau împreună, în Sagnano-Sala Consilina. 

Iubitul italian al româncei este acuzat de omor cu premeditare. Acesta a provocat intenționat incendiul cu scopul de a o omorî pe Violeta, care avea doar 32 de ani.

Italianul, în vârstă de 48 de ani s-a dus la benzinărie, de acolo de unde a cumpărat două canistre cu benzină după care s-a întors la apartament. A intrat în casă și s-a dus glonț la camera Violetei. A răsturnat toată benzina pe podea după care a dat foc apartamentului.

Româncă a fost prinsă în interior, iar italianul a fugit. Incendiul a fost urmat de o deflagrație, Violeta fiind transportată la spitalul „Luigi Curto” din Polla, acolo unde a murit.

Anchetatorii italieni au refăcut tot filmul evenimentelor, iar italianul de 48 de ani este acum acuzat de crimă cu premeditare.

Bărbatul va fi supus și unui control psihiatric pentru a se constata dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri