Caută
Close this search box.

Sportul în stare de șoc: la 17 ani s-a sinucis cu arma tatălui său

Poliţiştii braşoveni efectuează cercetări după ce un tânăr de 17 ani a fost găsit împuşcat miercuri seara, în zona capului, cu arma de vânătoare a tatălui său.

”În data de 7 noiembrie, în jurul orei 17,00, IPJ Braşov a fost sesizat, prin apel la 112, cu privire la faptul că un tânăr de 17 ani, din cartierul Stupini, s-a împuşcat mortal în zona capului cu arma de vânătoare a tatălui său. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru a demara cercetările specifice în astfel de situaţii a constatat că tânărul de 17 ani a decedat în urma unei plăgi prin împuşcare în zona capului. Persoana a fost transportată la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Braşov în vederea efectuării necropsiei. S-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor producerii evenimentului”, a declarat joi purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Gabriela Dinu.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi substanţe Periculoase din cadrul IPJ Braşov, fac verificări pentru stabilirea legalităţii deţinerii armamentului şi muniţiei, precum şi a condiţiilor de păstrare şi port a armei.

Este vorba de un component al echipei de polo juniori a clubului Corona Brașov, Bogdan Barbu – poreclit „Bursuc”. Deocamdată, nu se cunoaște motivul gestului său, dar s-a deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor producerii evenimentului, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri