Caută
Close this search box.

Suntem capitala luptelor mondiale, cu un ambasador de aur olimpic

Bucureştiul devine, o dată în plus, în luna noiembrie, capitală mondială a sportului. Gazdă a Campionatelor Mondiale de lupte tineret,Under 23, în Sala Polivalentă, în perioada 12-18 noiembrie, Federaţia Română de specialitate a lansat o campanie de promovare a întrecerii aliniată la standarde europene.

Federația Română de Lupte l-a numit drept ambasador oficial al acestei competiții pe marele campion olimpic și mondial Gheorghe Berceanu.

„Un număr însemnat de autobuze RATB” au fost colantate cu afişele Campionatului Mondial de lupte şi se plimbă în aceste zile pe arterele principale din Bucureşti. Mesajul: „Vino cu noi la Mondiale!” Bucureştenii îi pot vedea în afişe pe cei mai reprezentativi luptători români, în frunte cu Alina Vuc şi Albert Saritov.

Intrarea este liberă, iar cei care au curiozitatea de a asista la întreceri vor avea parte şi de concerte-surpriză, susţinute de Gipsy Casual, Andreea Bănică şi Bere Gratis.

Luptele reprezintă un sport cu tradiţie în România, aducând un număr important de medalii olimpice: 7 de aur, 8 de argint şi 19 de bronz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri