Caută
Close this search box.

Surse: Carmen Iohannis va fi audiată la Parchetul General

Carmen Iohannis, soția președintelui României, urmează să fie audiată de procurorii Parchetului General joia viitoare, potrivit unor surse citate de Stiripesurse.ro.

Dosarul deschis ca urmare a unei plângeri formulate pe numele soților Iohannis si al unui notar este instrumentat de Parchetul General, procurorul care face ancheta fiind Cristian Lazăr.

Potrivit surselor citate, notarul reclamat, Bucsă Radu Gabriel, a fost audiat, fiind ridicate documente de la cabinetul lui notarial. Totodată, magistratul a solicitat dosarele instrumentat la PCA Alba Iulia pe numele lui Carmen Iohannis.

Redacția Lumeajustitiei.ro a depus sesizare penală la DNA împotriva soților Klaus și Carmen Iohannis la începutul lunii mai, in sesizare fiind vizat si un notar. Faptele sesizate sunt abuz în serviciu, fals, spălare de bani şi grup infracțional organizat, privind obţinerea nelegală a sumei de 320.000 euro.

Plângerea vizează două imobile din centrul Sibiului, în posesia cărora familia Iohannis ar fi intrat începând cu anul 1999, menţionând că de pe urma închirierii unuia dintre acestea ar fi încasat 320.000 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri