Potrivit unor surse din media, jurnalistatul Realitatea Tv, Rareș Bogdan, se află în negocieri cu un alt post de televiziune, Digi24.

Rareș Bogdan a anunțat că va demisia de la Realitatea TV, după ce Oreste Teodorescuşi Oana Stănciulescu au fost interzişi pe post.

În acelaşi timp, Rareş Bogdan vrea ca directorul postului, Edward Pastia, să fie concediat şi ameninţă că va pleca definitiv în cazul în care nu îi vor fi îndeplinite aceste condiţii.

Marți noaptea, Rareș Bogdan a postat un mesaj transant, care preconiza deazodământul:

„Fac un anunț extrem de important pentru că s-au întâmplat lucruri importante în ultimele trei zile: în cazul în care Oreste Teodorescu și Oana Stănciulescu nu vor fi primiți în platoul Jocuri de Putere, iar directorul postului Realitatea TV, Edward Pastia, nu va fi concediat, activitatea mea la Realitatea TV se încheie. Iubesc postul Realitatea TV și vreau să lucrez aici. Pleacă Pastia și se întorc Oreste și Oana Stănciulescu, oameni stindard al luptei împotriva ciumei roșii. Dacă nu, vor rămâne cu domnul Pastia, iar eu mă voi duce în afara Realității TV. Nu știu unde, nu m-am gândit vreodată că voi fi nevoit să vorbesc despre asta. Repet, nu am nimic să reproșez domnului Cozmin Gușă sau domnului Maricel Păcuraru. Am avut libertate totală de acțiune de expresie. Sper să pot continua la Realitatea Tv pentru a face o emisiune liberă în sprijinul cititorilor mei. Condițiile mele pentru a continua la acest post de televiziune, care în acest moment nu știe ce vrea, sunt simple.”, a spus Rareș Bogdan.

În replică la acest anunţ, Cozmin Guşă, patronul Realitatea TV, a spus că îl va chema miercuri pentru a discuta cu el. A subliniat însă că acesta trebuie să înţeleagă că decizia lui Edward Pastia legată de Oreşte şi Oana Stănciulescu a fost corectă şi avizată de el.

„Responsabilitatea păstrării credibilităţii unui brand este mult mai importantă decât o anumită solidaritate prietenească pe care el poate să o aibă legată de invitaţii lui, dar care nu îi justifică în niciun caz acest gen de comportament într-o televiziune în care a avut şi are libertate editorială maximă”, a declarat Cozmin Guşă.

148 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Rares iti sugerez sa nu te umilesti, esti deasupra lui Cosmin Gusa. Esti un tip curat, onest, integru. Gusa este un om murdar, a fost al doilea om al unui partid comunist, este o reminiscenta Stalinisto-securista care isi incearca prin actiuni subterane ultimele sperante de asi construi un partid balama pe spatele tau. In primul rand el ar trebui sa fie cel care isi cere scuze si nu tu. Dovedeste-i ca si-a facut-o cu mana lui si mergi la alta televiziune cu tot cu „Jocuri de putere”, emisiunea ta. Cosmin Gusa isi va lua adio si de la Realitatea tv si de la viitorul partid zecimal care va muri inainte de a fi structurat in teritoriu. Bafta !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here