Caută
Close this search box.

Tăriceanu atacă dur Comisia Europeană: ”Are abordări politice, ceea ce o pune sub semnul întrebării”

În loc să caute metodele de abordare și rezolvare a problemelor generate de ultimul raport MCV. împreună cu alți factori politici, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi, cu privire la raportul MCV critic la adresa României, că în momentul de faţă forul european intră într-o zonă politică ce nu e justificată, că raportul e unul cu precădere tehnic.

„Daţi-mi voie să citesc întâi raportul, pentru că e destul deconsistent şi nu se poate expedia în doi timpi şi trei mişcări. CE intră într-o zonă politică care nu e justificată, pentru că raportul e unul cu precădere tehnic. Am văzut o serie de abordări politice care pun sub semnul întrebării modul în care CE lucrează cu statele membre”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Adoptarea legilor justiţiei şi presiunile asupra independenţei sistemului judiciar, în special asupra DNA, au generat dubii privind ireversibilitatea progreselor înregistrate de România, anunţă Comisia Europeană, recomandând în MCV suspendarea procedurilor în cazul procurorilor de rang înalt.

Un răspuns

  1. Intrat adanc in tagma limbricilor! Cand doi iti spun ca esti beat, curva, jigodie, macar taci! Dar cand iti soun multi, macar taci dracului din gura!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri