Caută
Close this search box.

Tăriceanu îşi îndeamnă colegii să citească cele 17.000 de pagini ale dosarului său: DNA a pus numai lucrurile care duc la concluzia clară că aş fi vinovat

tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu afirmă că ar fi cel mai bine ca senatorii, în special membrii Comisiei juridice, să îşi facă timp să citească dosarul său, adică 17.000 de pagini, pentru a-şi putea forma o opinie completă.

El adaugă că şi el studiază documentele, iar joi a făcut acest lucru împreună cu avocatul său.

„Voi face acelaşi efort în continuare pentru că e un volum foarte mare de informaţii care trebuie parcurs şi în referatul pe care l-a trimis DNA cu bună ştiinţă au pus numai lucrurile care duc la o anumită concluzie, concluzia clară că eu aş fi vinovat”, a pus Tăriceanu, citat de News.ro.

„Cel mai bine ar fi ca cât mai mulţi dintre colegi, în special membrii Comisiei juridice, să îşi facă timp să citească – ceea ce fac şi eu – tocmai pentru a-şi putea forma o opinie cât mai completă şi după aceea sigur că fiecare nu ştiu ce va face. (…)

Astăzi a fost şi avocatul meu, care va veni şi mâine, şi eu voi face acelaşi efort în contiunuare pentru că e un volum foarte mare de informaţii care trebuie parcurs şi în referatul pe care l-a trimis DNA-ul cu bună ştiinţă au pus numai lucrurile care duc la o anumită concluzie, concluzia clară că eu aş fi vinovat.

Când stau şi citesc declaraţiile celor care au fost chemaţi ca martori văd cu totul şi cu totul altceva”, a afirmat, joi, şeful Senatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri