Călin Popescu Tăriceanu afirmă că ar fi cel mai bine ca senatorii, în special membrii Comisiei juridice, să îşi facă timp să citească dosarul său, adică 17.000 de pagini, pentru a-şi putea forma o opinie completă.

El adaugă că şi el studiază documentele, iar joi a făcut acest lucru împreună cu avocatul său.

„Voi face acelaşi efort în continuare pentru că e un volum foarte mare de informaţii care trebuie parcurs şi în referatul pe care l-a trimis DNA cu bună ştiinţă au pus numai lucrurile care duc la o anumită concluzie, concluzia clară că eu aş fi vinovat”, a pus Tăriceanu, citat de News.ro.

„Cel mai bine ar fi ca cât mai mulţi dintre colegi, în special membrii Comisiei juridice, să îşi facă timp să citească – ceea ce fac şi eu – tocmai pentru a-şi putea forma o opinie cât mai completă şi după aceea sigur că fiecare nu ştiu ce va face. (…)

Astăzi a fost şi avocatul meu, care va veni şi mâine, şi eu voi face acelaşi efort în contiunuare pentru că e un volum foarte mare de informaţii care trebuie parcurs şi în referatul pe care l-a trimis DNA-ul cu bună ştiinţă au pus numai lucrurile care duc la o anumită concluzie, concluzia clară că eu aş fi vinovat.

Când stau şi citesc declaraţiile celor care au fost chemaţi ca martori văd cu totul şi cu totul altceva”, a afirmat, joi, şeful Senatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 5 =