În valiza cu documente TeleormanLeaks din contabilitatea societăţii Tel Drum, intrată în posesia jurnaliştilor de la Rise Project, se aflau şi planurile unei reşedinţe de vacanţă, ridicată la malul Mării Negre. Reporterii „Adevărul“ au reuşit să găsească construcţia, care corespunde şi în realitate schiţelor cadastrale.

Conform dezvăluirilor făcute de Rise Project, în valiza plină cu documente ale companiei Tel Drum, ajunsă în posesia jurnaliştilor, se afla şi o mapă roşie, în care au fost găsite 5 coli A3 cu „un proiect faraonic, mai înalt cu două mansarde decât palatul existent al „socialistului-şef!.

Sunt cinci niveluri, casa liftului, iar releveele adună împreună 1.015 metri pătraţi utili. Este vorba despre o „vilă privată în Mamaia”, care ar fi proiectată chiar şi cu o cameră de 11,6 metri pătraţi rezervată majordomului.

Construcţia are, aşa cum se vede în planurile respective, 13 camere, 12 băi, 4 bucătării etc., iar toată lucrarea ar fi fost plătită de compania Tel Drum.

Luând în calcul planurile prezentate şi expertiza unor specialişti în domeniu, reporterii au descoperit că vila a fost construită şi este funcţională la numai 200 de metri de plaja din zona Mamaia Nord.

Construcţia de tip bloc se înalţă într-adevăr pe patru nivele, ultimul fiind o terasă de unde poţi privi Marea Neagră în toată splendoare ei.

Administrativ, construcţia se află pe teritoriul oraşului Năvodari, adresa de acolo fiind Mamaia Sat, strada D14, dar lumea preferă să-i spună „Mamaia Nord”.

Zona este una rezidenţială, plină de vile construite în ultimii ani, cu drum asfaltat până în promenada care desparte cartierul de nisipul fin al plajei.

150 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. Față de ce are prin Brazilia ți prin alte zone „de soare pline, pe unde nici visezi străine”, e un mizilic. Si l-a permis la primul avans din solda de președinte al camerei. Ce regi, ce moșieri, ce boieri, niște pârliți pe lângă actualii șmenari. Pentru asta am răbdat noi ca să plătească ceașcă datoriile? Înțelegi acum, cetățeanule, de ce a trebuit să fie executat ceașcă? Sper că da! Vom vedea la votul următor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here