Caută
Close this search box.

Teleormanleaks: Directorul Tel Drum, prima reacție

tel drum

Directorul adjunct al companiei Tel Drum, Florea Nedea, a afirmat despre valiza cu informații din interiorul corporației că dacă datele sunt adevărate, atunci nu poate veni decât de la cineva din Tel Drum, care a avut acces la documente și fotografii.

Florea Nedea a declarat, luni, pentru corespondentul Mediafax, că va încerca să dea de urma persoanei de la care s-au scurs informațiile și că se va deduce identitatea ei din pozele care vor fi publicate.

Directorul adjunct al companiei a spus că nu știa despre acest scandal, al valizei cu informații, singurul indiciu că va apărea ceva pe subiectul Tel Drum fiind un apel telefonic de la un jurnalist Rise Project în cursul zilei de vineri.

„Nu am văzut nimic, am fost plecat zilele astea. Unde zic ei că au găsit valiza? La un țăran? (râde). Dar să știți de la mine, dacă zic că au găsit fotografii în format fizic, atunci astea sunt povești. Dacă erau în format electronic e posibil să fie. Pe mine m-a sunat vineri cineva de la Rise Project și m-a întrebat dacă sunt în Brazilia. I-am zis că pot fi monitorizat pe GPS și gata. Dar ce să vă spun eu… Mie mi se pare dubios. Cineva vrea să ațâte focul sau cel puțin așa pare. Nu știu de unde provin, dar dacă sunt adevărate, atunci nu poate fi decât cineva din Tel Drum, care a avut acces la documentele și fotografiile noastre. O să ne dăm seama după cine apare în poze. Sigur că e cineva din Tel Drum în spatele scurgerii de informații. O să mă întâlnesc cu colegii să vedem dacă ei au informații și ce putem face. Eu am fost plecat zilele astea și chiar nu știam de valiză”, a spus Nedea.

Florea Nedea este director adjunct Tel Drum și inculpat în dosarul instrumentat de DNA pentru obținere pe nedrept de fonduri europene.

Rise Project a anunțat sâmbătă că a intrat în posesia a mii de documente despre Tel Drum. Publicația a scris că ”o valiză cu informații esențiale din interiorul corporației Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces când au percheziționat fizic și informatic sediul firmei, anul trecut, a fost găsită în zona rurală din Teleorman, de către un localnic, chiar pe proprietatea lui. Localnicul a intrat în contact cu o sursă RISE Project din județ”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri