Caută
Close this search box.

”Top Talents 2018” pentru tinerii de excepție din România!

Ediția din acest an Top Talents Romania va avea loc pe 23-24 noiembrie la Hotel Caro din București. Evenimentul reunește cei mai buni 250 de studenți în ani terminali de facultate, masteranzi și proaspăt absolvenți. 11 companii vor fi prezente la eveniment cu scopul recrutării celor mai ambițioși și entuziaști participanți.

Participarea este gratuită în baza înscrierii pe site-ul www.hipo.ro,  până pe 9 noiembrie. După evaluarea CV-ului și a formularului de aplicare, viitorii participanți vor primi invitația de a completa un test online de verificare a abilitaților logice și numerice. Ulterior, vor fi invitați să participe la cele 2 zile Top Talents Romania.

Pentru a trece de prima etapa a procesului de selecție participanții trebuie să bifeze cel puțin unul dintre criteriile de mai jos:

  • să aibă expunere internațională prin programe dedicate tinerilor (Work&Travel, Erasmus etc);
  • să se fi implicat în acțiuni de voluntariat sau ONG-uri studențești;
  • să aibă rezultate academice foarte bune, participare la olimpiade, la sesiuni de comunicări științifice;
  • să fi participat la activități extracurriculare: internship, traininguri/workshopuri etc.

Cele 11 companii care au planuri de recrutare și vor să întâlnească cei mai buni tineri din România sunt: JTI, Philips, Vodafone Romania, Coca Cola HBC, KPMG, Microsoft, Telekom Romania, Unilever, Ursus Breweries, Bosch, Groupe Renault Romania.Evenimentul Top Talents Romania își dovedește eficiență cu fiecare ediție. Anul trecut, zeci de tineri și-au găsit un job sau un program de internship în urma participării.

Conform declarațiilor unor participanți, evenimentul a oferit și alte beneficii: „In primul rând, doresc să mulțumesc pentru oportunitatea care mi-a fost oferită de a participa la acest eveniment, întrucât prin simpla discuție cu angajatorii am reușit să mă fac remarcată și să-mi găsesc un internship în cadrul unei companii multinaționale. Cu alte cuvinte, Top Talents mi-a oferit prilejul de a intra în contact cu angajatori de top și de a putea vedea oportunitățile cu care aceștia vin pe piața muncii” – Aida, participant Top Talents 2017.

„Da, în prezent mă aflu într-un internship la Coca Cola HBC, recunosc ca nu a fost singura oportunitate apărută după Top Talents. Am mai interacționat și cu P&G și cu Philips, dar în cele din urmă s-a concretizat aceasta. La eveniment am aflat că urmează să scoată mai multe internship-uri cu care mă identificam, i-am urmărit, am aplicat și am ajuns să lucrez cu ei” – Alexandru, participant Top Talents 2017.

Evenimentul din acest an le propune participanților ca mesaj principal Inteligența emoțională și cum să o dezvolți pentru viitoarea carieră.

Ediția cu numărul 11 Top Talents Romania va găzdui un invitat International – Dirk Bansch, Emotional Intelligence Expert and Speaker care va vorbi despre: „Emotional Intelligence: the competitive advantage for your career start”.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți speakeri și reprezentanți ai companiilor partenere: James Simmons – CEO, Unilever; Alexandru Vrancianu – University Recruiter, Microsoft; Veronica Mircea – Marketing Leader, Personal Health South, Philips; Ioana Mihailescu – Director Customer Operations, Vodafone Romania; Brindusa Andrei, Recruitment & Talent Management Manager, JTI Romania.

Cei care vor să participe, se pot înscrie până pe 9 noiembrie, accesând site-ul Hipo.ro, unde vor afla mai multe detalii despre procesul de selecție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri