Caută
Close this search box.

Trei jurnalişti de marcă se solidarizează cu Rareş Bogdan

rareş bogdan

Trei jurnalişti care făceau parte din echipa de invitaţi permanenţi ai lui Rareş Bogdan, din emisiunea „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, au anunţat că nu mai apar pe această televiziune cât timp Bogdan nu este pe post.

Mă văd nevoit să încetez colaborarea cu Realitatea TV, după anunţul lui Rares Bogdan privind interzicerea participării sale la emisiunea „Jocuri de putere” din această seară, urmare a conflictului cu Cosmin Guşă. Le cer scuze colegilor de la Realitatea TV pentru că am fost nevoit să refuz invitaţia la emisiunea de la ora 21.00, ei n-au nicio vină. Nu voi mai participa la emisiunile postului TV, până când Rareş nu va reveni la „Jocuri de putere”! Publicul frumos şi tot mai numeros – din ţară şi din Dispora, interesat de adevăr şi de justiţie, de o Românie altfel, europeană, nu teleormăneană-, nu merita aşa ceva.

, a spus Laurenţiu Ciocăzanu.

„Evident, nu voi mai merge la Realitatea TV. Nu voi gira cu credibilitatea mea, atâta câtă este, o televiziune care își umilește ziariștii, inclusiv realizatorul numărul 1.”

, spune şi Grigore Cartianu:

În fine, Sabin Orcan a reacţionat şi el:

Nu-mi place să mă bag în bucătăria altor redacții. Dar, dacă Rareș Bogdan nu se întoarce la Realitatea TV, eu nu mai calc pe la acest post. Atât am avut de spus. Mulțumesc pentru atenție!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri