Caută
Close this search box.

Tudorel Toader afișează indiferență: Când apare în Monitorul Oficial un alt ministru, predau și plec

toader

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, vineri, legat de posibilitatea de a fi remaniat, că el își va face treaba până în ultima clipă și că atunci „când apare în Monitorul Oficial un alt ministru”, el îl așteaptă, predă și pleacă. 

Întrebat dacă va fi remaniat, Tudorel Toader a reluat afirmațiile pe această temă potrivit cărora o astfel de decizie nu îi aparține, iar el își va face treaba până în ultima clipă.

„Eu îmi fac treaba până în ultima clipă. Când apare în Monitorul Oficial un alt ministru, el îl aștept, predau și plec. Va veni momentul ăsta, dar nu aș putea spune eu când va veni”, a afirmat ministrul Justiției.

Conducerea PSD se întrunește luni într-o ședință a Comitetului Executiv Național, în care ar urma să fie luată o decizie privind remanierea. ”În ședința Comitetului Executiv vin cu o evaluare pentru fiecare minister și pentru fiecare ministru în parte. (…) O să vin cu o evaluare generală asupra guvernării și cu o evaluare pe fiecare minister în parte pornind de la lucrurile asumate”, declara premierul Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri