Caută
Close this search box.

Țuțuianu și Neacșu au fost excluși din PSD. Scor zdrobitor de 53 la 9

marian neacşu

Update Imediat după anunțul excluderii, Marian Neacșu a fost invitat în coducerea unuia dintre cele mai cunoscute ONG-uri din România, CIADO: ”Secretarul general PSD- Marian Neacșu a primit propunerea celei mai titrate organizatii non-guvernamentale de a deveni Secretar General. Decizia aparținând exclusiv domnului Neacșu Marian. CIADO susține valorile politice autentice”, a declarat Gigel Lazăr, director executiv CIADO.

”E o execuție publică”, a declarat Marian Neacșu imediat după încheierea ședintei CEX a Partidului Social Democrat, după ce a fost exclus din partid, alături de Adrian Țuțuianu.

Paul Stănescu: „Cred că PSD a făcut o greşeală, poate cea mai mare, prin excluderea a doi dintre cei mai vechi şi devotaţi colegi ai mei. Sunt alături de ei şi nu am nicio problemă dacă voi fi şi eu remaniat din Guvern.”

Scorul a fost zdrobitor de 53 la 9 în favoarea excluderii celor 2.

”După 20 de ani, s-au gasit niște colegi să spună că nu am servit corespunzător interesele acestui partid”, a declarat Țuțuianu.

O parte dintre liderii judeţeni PSD s-au exprimat într-o discuţie avută la Parlament, duminică seara, cu Liviu Dragnea, pentru aplicarea unor sancţiuni în Comitetul Executiv (CEx) de luni pentru vicepreşedintele Adrian Ţuţuianu şi secretarul general Marian Neacşu, putând să se meargă până la excludere.

De asemenea, la discuţiile lui Dragnea cu o parte din liderii PSD s-a avansat şi propunerea ca în CExN să se aplice o formă de sancţiune şi pentru preşedintele organizaţiei judeţene PSD Călăraşi, Ciprian Pandea, precum şi pentru preşedintele organizaţiei judeţene PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, au declarat duminică, pentru Mediafax, surse din partid.

În cazul lui Ţuţuianu şi Neacşu, participanţii la discuţiile din Parlament au avansat varianta excluderii din partid, în timp ce pentru Pandea şi Mocioalcă, propunerile au fost ca aceştia să fie schimbaţi din fruntea organizaţiilor judeţene pe care le conduc dar să rămână membri ai partidului, au mai declarat sursele citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri