Caută
Close this search box.

Un fotbalist român la Real Madrid, pasă de gol cu AS Roma !

Fotbalistul român, născut într-o localitate de lângă capitala Spaniei, spune despre el însuși că este muncitor, că are viteză și tehnică bună.

Mircea Alexandru Țîrlea este internațional Under 19 și a fost chiar și căpitan, dar a lipsit de la meciurile României din calificările pentru Turul de Elită din cauza unei accidentări.

Mircea a reușit o pasă de gol în meciul pe care Real Madrid l-a câștigat, marți, în deplasare, cu scorul de 6-1, în fața italienilor de la AS Roma, în etapa a cincea a fazei grupelor din UEFA Youth League. Țîrlea, în vârstă de 18 ani, evoluează pe postul de fundaș dreapta, dar poate juca și la mijlocul terenului.

Fundașul dreapta român Mircea Alexandru Țîrlea a fost folosit titular de antrenorul Daniel Algaba în meciul AS Roma – Real Madrid 1-6 și a dat o pasă de gol la primul său meci disputat în Youth League. Mai mult, el este primul fotbalist român care joacă pentru ”micii galactici” în această competiției. În minutul 90+1, Țîrlea a pătruns în partea dreaptă și a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Pedro Ruiz, care a dus scorul la 5-1. (sursa text si foto, fanatik.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri