Caută
Close this search box.

VIDEO incredibil. Real Madrid pune televizoare în toaletele de pe ”Bernabeu”, pentru ca fanii să vadă tot meciul

Pare de domeniul science-fiction-ului, dar iată că se realizează chiar și așa ceva. Pentru că orice fază este importantă pentru microbiști, Real Madrid a decis ca în wc-urile stadionului ”Santiago Bernabeu” să fie introduse televizoare pe care fanii să urmărească partida chiar și în cele mai…intime monente. Mai mult, acestea vor fi poziționate chiar deasupra pisoarelor. Ideea nu e nouă, ea fiind împrumutată de la cei de la Leganes, primii în acest domeniu.

Așa cum a promis, Real Madrid, cel mai galonat club din lume, și-a propus remodelarea stadionului ”Santiago Bernabeu”, mitica arenă urmând a fi cosmetizată în urma unei investiții ce depășește o jumătate de miliard de euro.

Primul pas a fost făcut: deoarece orice minut, orice secundă, orice fază este importantă pentru un microbist, conducerea grupării a decis să insteleze mini-ecrane în wc-urile de pe ”Bernabeu”. Mai mult, acestea vor fi poziționate deasuprapisoarelor, astfel ca fanii să poată urmări desfășurarea partidei chiar și în momentele de intimitate maximă. Ideea nu este nouă, fiind împrumutată de la cei de la Leganes, care au făcut primul pas pe ”Estadio Butarque”. Într-un clip scurt, postat pe rețelele de socializare, Real Madrid a anunțat că va demara în curând proiectul, astfel ca fanii să nu rateze niciun moment important din meciurile disputate, ”acasă”, de Sergio Ramos, Marcello și compania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri