Caută
Close this search box.

10.000 de lei pentru mulți români de Crăciun! Vezi dacă și tu ești pe listă

O serie de angajați primesc prime în valoare de aproximatov 10.000 de lei de Crăciun. Norocoșii sunt angajații de la ASF, adică Autoritatea de Supraveghere Financiară.

9700 de lei este suma pe care o vor primi de Crăciun, anul acesta, cei de la ASF. Nu este singura primă consistentă, însă. De Paște 2018, angajații au primit suma de 5.000 de lei net.

Cum toată lumea aşteaptă prime de Crăciun, companiile au pregătit câteva surprize pentru angajaţii lor. Aproximativ 32% dintre companii vor acorda prime angajaţilor români, fie cu tichete cadou, fie cu produse specifice sărbătorilor de iarnă.

În această perioadă, trei din cinci angajatori organizează o petrecere de Crăciun, oferind echipei un moment de distracție și relaxare, pe lângă alte activități tematice precum împodobirea bradului la birou împreună cu echipa (35%) sau diverse ateliere tematice de creare de ornamente și decorațiuni de Crăciun sau ornare de biscuiți și prăjituri specifice perioadei (19,5%).

Tot drept beneficiu extrasalarial, aproape 10% din companii acordă angajaților cadouri pentru copii. Tot atâția și-au propus să ofere zile libere suplimentare în perioada dintre sărbători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri