Caută
Close this search box.

A venit înapoi la un salariu umilitor pentru fotbal

O parte din fanii lui Dinamo l-au acuzat că a plecat și că acum se întoarce pentru bani. Reporterii FANATIK au aflat adevărul despre funcția pe care a primit-o Ionel Dănciulescu în acte și salariul incredibil de mic, pentru fotbal, pe care îl va avea. Astfel, fostul atacant ar fi de fapt team-manager, nicidecum director sportiv sau director general, și va primi o remunerație mai mică decât în trecut, 6.000 de lei! Un salariu, am mai scris-o, nu mic, ci extrem de mic pentru fotbal.

Un rol decisiv în acest sens l-ar fi avut “prietenii” din club ai lui Dănciulescu, rămași în funcție de conducere, care nu ar fi agreat deloc revenirea acestuia, “dictată” de Negoiță peste ei. Au tras cât au putut să îl țină cât mai mult la “cutie”. I s- a promis autoritate, dar este adus iar pentru imagine. “Ai prea mult bun simț!”

Unul dintre motivele invocate de Ionel Dănciulescu când a părăsit-o în toamnă pe Dinamo a fost legat de faptul că nu a fost consultat în privința transferurilor făcute de club, dar și că, în general, nu a avut prea multă putere de decizie din funcția de director general. Cum oare va fi acum, când trebuie să joace rolul de team-manager? Fostul internațional dinamovist Dănuț Lupu i-a spus: Ești prea diplomat. Ai prea mult bun simț, Dinamo nu mai are nevoie de oameni cu bun simț!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri