Caută
Close this search box.

Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, apel către ministrul de Interne, Carmen Dan

Pe fondul creșterii consului de droguri, academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici a făcut un apel către ministrul de interne, Carmen Dan, cu ocazia preluarii de către România a președinției Consiliului UE. 

„În contextul președinției rotative a UE, Agenția Natională Antidrog va avea un rol important în politicile europene privind prevenirea și reducerea cererii și ofertei de droguri (JAI). Cu 28 zile înainte de preluarea atribuțiilor ce implică președinția rotativă, Agenția nu are un director și o echipă de management clar determinate, cu un program concret ce să asigure responsabilitătile României în cadrul UE pe acest  segment.

Președintele CIADO România, acad. Constantin Bălăceanu Stolnici roagă ministrul de interne, pe d-na Carmen Dan și conducerea Ministerului de Interne să se aplece cu mare atenție asupra aspectelor învederate și în cel mai scurt timp să decidă schimbările pe care societatea civilă antidrog din România le asteaptă. Disfuncțiile din ultimii 7 ani trebuiesc corectate în interior și trebuie să gestionăm că stat politicile europene în materie pentru următoarele 6 luni”, a transmis CIADO, printr-un comunicat de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri