Caută
Close this search box.

Accident cumplit în Argeș, sâmbătă seara, politician mort în coliziune frontală

Un accident cu urmări deosebit de grave a avut loc, sâmbătă seara, în Argeş, la Poiana Lacului. Două autoturisme s-au făcut praf, în urma unei coliziuni directe, și un tânăr de 31 ani a decedat. Este vorba de Liviu Păunoiu, politician, membru al partidului Pro România.

Potrivit IPJ Argeş, un Opel şi un Smart s-au ciocnit frontal, după ce unul dintre şoferi a pătruns pe contrasens fără să se asigure.

O victimă a fost extrasă dintre fiarele contorsionate şi a fost preluată de către un echipaj medical care a încercat, conform protocolului, resuscitarea. În cele din urmă, doctorul de pe ambulanţa SAJ a declarat decesul, scrie ziaruldearges.ro

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Daniel Constantin, prim-vicepreşedintele Pro România, a scris: „Drum bun catre o lume mai buna, Liviu. Am aflat cu stupoare ca Liviu Paunoiu a trecut la cele vesnice la o varsta frageda… Ii multumesc inca o data pentru prietenie, colegialitate si devotament! Condoleante familiei pentru pierderea de neinlocuit!
Liviu este unul din acei oameni care au fost alaturi neconditionat in toate proiectele politice! Pro Romania Arges a pierdut un reper moral! Odihneste-te in pace, om bun!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri