Caută
Close this search box.

Accident feroviar în Turcia: Un tren de mare viteză a lovit o locomotivă omorând 4 persoane și rănind alte 43

Un tren de mare viteză s-a ciocnit joi cu o altă locomotivă și a intrat joi într-o pasarelă la o stație de tren din Ankara, omorând patru persoane și rănind alte 43, a spus guvernatorul local citat de Reuters.

Înregistrările video au arătat lucrătorii de urgență la fața locului, lucrând pentru salvarea oamenilor din vagoanele prinse sub ruinele metalice deteriorate ale unei pasarele la gara Marsandiz, la vest de Ankara.

Accidentul a avut loc în jurul orei 06:30 (03:30 GMT), când trenul călătorea între Ankara și provincia centrală turcă Konya. Stația Marsandiz este la aproximativ 8 km de gara principală din Ankara.

Guvernatorul Vasip Sahin a declarat reporterilor că accidentul a fost cauzat de trenul de mare viteză care a lovit o locomotivă care efectuează inspecții de cale ferată. Nu a fost clar cu ce viteză trenurile călăreau când a avut loc accidentul, dar s-a produs la o stație unde trenul Ankara-Konya nu se oprește.

Un funcționar din biroul guvernatorului din Ankara a declarat inițial că trenul de mare viteză s-a ciocnit cu un tren suburban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri