Caută
Close this search box.

Administrația Spitalelor din București caută spații pentru relocarea Maternității Giulești

Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB) anunţă că Primăria Capitalei caută spaţii pentru relocarea Maternităţii Giuleşti şi altor spitale, precizând că a fost luată în calcul și versiunea de a construi unităţile spitaliceşti, anunță Mediafax.

“Primăria Bucureşti este în identificare de spaţiii pentru relocarea maternităţii Giuleşti şi nu numai. Sunt foarte multe spitale vechi pe care Primăria le-a moştenit. Primăria Municipiului Bucureşti urmează să construiască două spitale regionale în Sectorul 3 şi Sectorul 6 şi identificăm spaţii pemtru asta”, a spus, vineri, directorul general ASSMB, Daniela Blindu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Profesor Doctor Panait Sârbu – „Maternitatea Giulești”.

Pe de altă parte, directorul medical al ASSMB, Turkes Ablachim, susţine că s-au gândit şi la versiunea de a construi un spital, însă procesul ar dura mai mult.

“Soluţia construirii unui nou spital e cea mai atrăgătoare, dar înseamnă un interval de timp mare. Ne-am gândim să identificăm un imobil gata pentru relocarea maternităţii Giuleşti”, a spus directorul medical al Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale, Turkes Ablachim.

Potrivit lui Turkes Ablachim, imobilele potrivite trebuie să îndeplinească mai multe condiţii, precum: să fie de peste 4.000 de metri pătraţi, să poată avea mai multe scări de acces şi mai multe lifturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri