Caută
Close this search box.

Bogdan Chirieac despre Udrea: Ce i se întâmplă în Costa Rica ține de tortură

După ce în presă s-a vehiculat informația că Elena Udrea a anunțat că urmează să înceapă denunțurile, analistul politic Bogdan Chirieac și-a exprimat punctul de vedere, telefonic, la România TV. 

Elena Udrea are multe de denunțat, dar asta nu înseamnă că va face acest lucru. Eu personal nu cred că se va întâmpla, deși, în situația în care se află domnia sa, fiindcă cei care îi dau aceste sentințe, într-un stat civilizat ar fi acuzați de tortură. Nu există niciun motiv să ții două persoane în pușcarie așa… Eu cred că nu Justiția din Costa Rica va hotărî, ci mai degrabă FBI-ul sau CIA-ul sau oricine dorește acele informații. Fiindcă nu sunt informații despre România, în opinia mea. Sau sunt despre cetățeni americani care au fost în România sau au avut contacte în România. Nu e vorba de ce a făcut Băsescu, a declarat analistul politic Bogdan Chirieac.

Dar ce i se întâmplă doamnei Udrea în Costa Rica ține de tortură. Și aici ar trebui să fie și intervenția statului român, e totuși cetățean român și are drepturi. România ar trebui să-și apere toți cetățenii. S-o lași acolo mi se pare excesiv, a mai spus Bogdan Chirieac.

Un răspuns

  1. Ce grijuliu este morsa fata de udrea, prieten adevărat! Daca nu-i vorba de basău în denunțurile udrei chiar nu ma interesează pe cine da în gât, ca-i roman sau american da’ sa faci pârnaie pentru băsău …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri