Caută
Close this search box.

Bucharest Jewish Film Festival 2018 a debutat cu „Ben Gurion, Epilog” de Yariv Mozer VIDEO

Bucharest Jewish Film Festival 2018 a debutat, joi seara, cu „Ben Gurion, Epilog” de Yariv Mozer.

Festivalul de Film Evreiesc, care se desfășoară la București și se află la a opta ediție, este organizat de Dan Michael Schlanger și Calin Cosar, președintele Romania – Israel Chamber of Commerce and Industry.

„Ben Gurion, Epilog” de Yariv Mozer, filmul cu care a debutat festivalul la Romanian Peasant Museum, este o adevărată pledoarie pentru pace. Gurion, unul dintre creatorii Israelului, a fost un vizionar, care credea că poporul lui Israel trebuie să lupte pentru dobândirea păcii.

La eveniment, a fost prezentă E.S. d-na Tamar Samash, Ambasadorul Statului Israel in Romania.

Cu o experienţă de peste 25 de ani în producţia de film şi televiziune, Dan Michael Schlanger, organizatorul evenimentului, este un profesionist în industria filmului canadian, reuşind de fiecare dată să spună acele poveşti care merită să fie auzite şi să lase în urma sa producţii valoroase.

Titluri ca „Life, above All” , „The Life And Times of Arthur Erickson”, „The Life And Times of Evelyn Hart”, „Broken House” ori „My Life Without Me” sunt doar câteva dintre filmele documentare ori producţiile semnate de Dan Schlanger, premiate şi apreciate la nivel internaţional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri