Caută
Close this search box.

Care sunt poreclele date de PSD-işti Vioricăi Dăncilă

viorica dăncilă

Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial, dezvăluie ce porecle i-au găsit Vioricăi Dăncilă chiar liderii PSD. Premierul le-a mulţumit liderilor PSD, în cadrul Consiliului Naţional al PSD, că ar fi susţinut-o în faţa „avalanşei de jigniri”.

„‘Nu a fost uşor şi vreau să vă mulţumesc pentru susţinere, mai ales atunci când avalanşa de jigniri s-a pornit asupra mea, v-am simţiţi pe toţi alături, şi la bine, şi la greu’, a spus Dăncila pesediştilor.

Dac-ar şti Viorica cum vorbesc de ea ăia din PSD, inclusiv Dragnea, când nu e de faţă, ar zice despre noi că suntem nişte domnişoare. Ăia sunt nişte tractorişti adevăraţi. Tută, Sucica, Plesnitoarea, Capră, Gagaina, Năroadă, Guiţă, Leamna, Pietroaia… Cam asta e la gura lor”, a dezvăluit Sebastian Lăzăroiu.

Premierul Viorica Dăncila a declarat duminică, în cadrul Consiliului Naţional PSD, că partidul este sub asediu încă din urmă cu doi ani, dar chiar şi în aceste condiţii guvernarea a reuşit să facă schimbări majore.

“Nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic, care ştie ce are de făcut. Vă asigur că am forţa de a merge mai departe, dacă voi avea susţinerea. Am datoria faţă de toţi colegii care mi-au acordat încrederea. Vă promit că am să depăşesc toate obstacolele şi piedicile. După câştigarea alegerilor din 2016, PSD a fost sub asediu. Guvernarea a fost atacată”, a spus premierul Viorica Dăncilă.

„Chiar şi aşa, în aceşti doi ani, am reuşit să facem schimbări fundamentale, pe care oamenii care ne-au votat le simt. Guvernul PSD a reuşit creşterea salariilor în Educaţie şi Sănătate, creşterea pensiilor, creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene”, a mai afirmat Viorica Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri