Caută
Close this search box.

Ce avion uluitor și-a luat Messi și cât a costat

Starul argentinian al Barcelonei, Lionel Messi, și-a achiziționat un avion particular de lux pentru care a plătit o sumă uriașă. Se pare însă că a meritat, de vreme ce Leoe mândru nevoie mare de noua sa achiziție.

Avionul a costat aproximativ 15 milioane de dolari. Starul argentinian și-a cumpărat un aparat de zvor Gulfstream V produs de compania Gulfstream Aerospace și care poate parcurge distanțe foarte mari.

Conform site-ului dobleamarilla.com.ar, aeronava a sosit vineri seară pe aeroportul Aeroparque Jorge Newbery din Buenos Aires la bord aflându-se doar echipajul. Aparatul a fost achiziționat din Statele Unite ale Americii, dar a fost înmatriculat în Argentina.

Avionul Gulfstream V pe care și l-a cumpărat superstarul argentinian este un model din 2014 și are 16 scaune care se pot transforma în opt paturi. De asemenea, aparatul de lux mai deține două băi, dintre care una are duș, și două bucătării. După ce a plătit aproximativ 15 milioane de euro pentru achiziționarea avionului, Lionel Messi a ținut în mod expres să-l personalizeze. Pe coada aeronavei apare numărul 10 pe care îl poartă fotbalistul Barcelonei pe tricou, iar pe scările aparatului sunt trecute numele său, al soției sale Antonella Roccuzzo și al celor trei copii ai loor, Thiago, Ciro și Mateo.

Benzema, Ronaldo, Neymar, Samuel Eto, David Beckham și alții au și ei avioane particulare foarte luxoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri