Caută
Close this search box.

Ce se întâmplă cu Cristina Neagu, cea mai valoroasă marcatoare a Europenelor de handbal

Căpitanul echipei naționale de handbal feminin a României, Cristina Neagu (30 de ani), de mai multe ori declarată cea mai valoroasă handbalistă din lume, în prezent golgeter all-tine al Europenelor, va trebui să se opereze după ce s-a accidentat extrem de grav la Campionatul European din Franța. Interului stânga i-a fugit genunchiul drept în timpul meciului cu Ungaria, iar rezonanța magnetică efectuată a arătat o ruptură a ligamentelor încrucișate.

“O să mă întorc acasă şi o să caut un loc unde să mă operez. M-am operat, aşa că o să fac din nou acest lucru. Cred că din cauza suprasolicitării a survenit accidentarea. Sunt jucătoarea cu cele mai multe minute jucate la acest EURO. Am rămas pe teren pentru că mi-am dorit să ajut echipa. La un moment dat corpul meu a cedat. Nu simţi ceva când îţi rupi ligamentele. Sunt puternică din punct de vedere psihic. Sper să revin la fel de puternică, poate chiar mai puternică. E foarte greu să stai pe margine. A fost un şoc pentrue echipă să nu mă aibă pe teren”, declara Neagu imediat după ce România a pierdut meciul cu Olanda din finala mică.

”Operaţia va avea loc, cel mai probabil, după Revelion. Nu se poate realiza acum, genunchiul e încă umflat. Astfel de operaţii se pot face ori la maximum 24 de ore de la accidentare, ori după un interval mai lung de timp”, a explicat doctorul echipei CSM Bucureşti, Florin Oancea, conform gsp.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri