Caută
Close this search box.

CEx PSD: Olguţa Vasilescu, acuzată că vrea să voteze moţiunea opoziţiei la adresa Guvernului Dăncilă

olguţa vasilescu

Discuţii aprinse în Comitetul Executiv PSD, care are loc la această oră.

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, ar fi fost acuzată de unii membri PSD că ar intenţiona să voteze pentru moţiunea de cenzură a Opoziţiei împotriva Guvernului Dăncilă, potrivit digi24.ro.

PSD susţine că Alianţa Vestului ameninţă integritatea şi independenţa României

Acuzaţiile au fost respinse categoric de Lia Olguţa Vasilescu.

Lucrurile nu s-au oprit însă aici. Marian Oprişan i-a acuzat pe Marcel Ciolacu şi Mihai Tudose că ar face parte din aşa numitul stat paralel.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat anterior că printre temele de discuţie va fi prezentarea rezultatelor vizitei efectuate de Guvern la Bruxelles.

„Trebuie să le spun şi celor din Comitetul Executiv Naţional care au fost rezultatele prezenţei noastre la Bruxelles, la întâlnirea cu Colegiul Comisarilor. Acelaşi lucru l-am prezentat şi domnului preşedinte Liviu Dragnea şi acelaşi lucru vrem să-l prezentăm şi în faţa CExN. Aşa este normal.

Să facem un raport al activităţii noastre şi al modului în care este pregătit Guvernul pentru preluarea Preşedinţiei (Consiliului UE – n.r.), dar şi al faptului că acolo s-a văzut cu adevărat cine are dreptate.

Toţi au remarcat că suntem bine pregătiţi, iar Guvernul României este printre guvernele care intră în această Preşedinţie rotativă cel mai bine pregătit”, a declarat Viorica Dăncilă la finalul unei întrevederi cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

Premierul a adăugat că pe ordinea de zi a şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD nu se află subiectul care vizează o ordonanţă de urgenţă pentru amnistie şi graţiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri