Jurnalistul Victor Ciutacu sugerează ironic că presa favorabilă președintelui Iohannnis nu a primit intrucțiunile referitoare la modul în care ar trebuie să abordeze subiectul absenței soției șefului statului de la audierile pentru dosarul caselor din Sibiu.

„Detașații în presă încă n-au primit punctajul motivării absenței Răvășitoarei de la procuratură. Așa că fac ce știu mai bine. Nu au auzit despre subiect până vine mesajul salvator; în paralel, să nu rateze pontajul, mai trag câte o flegmă, în funcție de plătitorul fiecăruia, spre Dragnea/Dăncilă/Firea. P.S. E nasol când ajungi să te surprindă previzibilul Iohannis”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Avocatul s-a prezentat cu o scutire

Soția președintelui Klaus Iohannis nu va mai merge astăzi la audieri. Avocatul lui Carmen Iohannia a mers la Parchetul General cu o scutire medicală, potrivit surselor România TV. Prin urmare, soția președintelui nu se prezintă la audieri pentru că este bolnavă. Când starea de sănătate îi va permite să fie audieră, va fi citată, din nou, la Parchet. Carmen Iohannis trebuia să ajungă la PÎCCJ în jurul orei 16:00

28 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =