Caută
Close this search box.

Contra îi șochează pe spanioli: ”Uite de ce vă batem”

Cosmin Contra (42 de ani) a oferit un interviu pentru presa spaniolă, care îl cunoaște foarte bine de când a antrenat acolo, şi a vorbit despre şansele echipei naţionale a României la calificarea la Campionatul European din 2020. România va juca cu Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta, iar selecţionerul i-a caracterizat pe iberici.

“Putem învinge Spania dacă avem şi puţin noroc. Trebuie să facem un meci perfect şi spaniolii să prindă o zi mai puţin inspirată. Mereu am respectat adversari, asta este mentalitatea mea de antrenor. Nu ne este frică şi asta vreau să transmit şi jucătorilor. Spaniolii şi noi suntem echipe care îşi doresc să joace tehnic, nu să punem accent pe calităţi fizice.”, a declarat Cosmin Contra pentru EFE.

Cosmin Contra a mai vorbit despre calităţile echipei naţionale a României. Selecţionerul de  a declarat că îşi doreşte ca jucătorii lui să surprindă în preliminariile pentru EURO 2020. În plus, fostul internaţional român a susţinut că va schimba sistemul de joc în funcţie de fiecare adversar întâlnit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri