Caută
Close this search box.

Cum explică TVR că a întrerupt transmisia exact când s-a citit textul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă

TVR

Reprezentanţii TVR au explicat de ce a fost întreruptă transmisia dezbaterii din Parlament exact când a fost citit textul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

La solicitarea „Adevărul“, reprezentanţii postului public au explicat motivul pentru care TVR a întrerupt transmisia dezbaterilor din Parlament exact la citirea textului moţiunii de cenzură,  transmisiunea fiind reluată la finalul citirii textului de către Opoziţie, după cum a remarcat Biziday.

„Transmisia dezbaterilor de la Parlament privind moţiunea de cenzură a debutat în emisiunea «Perfect, imperfect» şi a continuat, după pauza publicitară, în cadrul emisiunii «Aici, acum».

Conform prevederilor legale, Televiziunea Romană nu poate întrerupe programele pentru a difuza calupuri publicitare, aşadar, transmisia a fost înteruptă de pauza publicitară programată la finalul emisiei moderate de Emma Zeicescu.

Transmisia de la Parlament a fost întreruptă exclusiv pentru a difuza un scurt calup publicitar între două emisiuni ale TVR, conform obligaţiilor contractuale pe care instituţia le are cu partenerii săi“, a transmis televiziunea publică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri