Caută
Close this search box.

Dăncilă îl acuză pe Iohannis că blochează guvernul: Respinge numirea noilor miniştri propuşi la Transporturi şi Dezvoltare

viorica dăncilă

Viorica Dăncilă a dezvăluit la începutul ședinței de guvern de vineri că președintele Klaus Iohannis i-a spus că nu este de acord cu numirea celor doi miniștri noi propuși pentru Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării, Mircea Drăghici, respectiv Lia Olguța Vasilescu.

Deocamdată, Președinția nu a făcut niciun anunț oficial, dar Dăncilă îl acuză pe Klaus Iohannis că blochează activitatea Guvernului.

„I-am solicitat o discuție în privința numirii celor doi miniștri, ai Transporturilor și Dezvoltării. Era firesc să avem o decizie în acest sens de îndată după ce Curtea Constituțională a arătat că trebuie să avem această decizie de îndată.

Președintele a comunicat faptul că nu va da curs celor două propuneri pe care i le-am înaintat, fără nici o explicație, dând dovadă că dorește blocarea activității Guvernului”, a spus Viorica Dăncilă la începutul ședinței de guvern care a avut loc imediat după ședința CSAT, unde a avut ocazia să-l întâlnească pe președinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri