Caută
Close this search box.

Daniel Zamfir: Opt bănci străine au ținut România în sub-dezvoltare economică. Guvernatorul BNR va fi audiat la Senat

Președintele Comisiei Economice din Senat, Daniel Zamfir, anunță că l-a chemat pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, să dea explicații, după ce Banca Națională a recunoscut faptul că opt bănci străine care operează în România au acționat concertat pentru a ține România în sub-dezvoltare economică.

„Așadar, e pentru prima dată când BNR ne informează că opt banci straine care operează în România, au avut o strategie sa mentina România în stare de sub-dezvoltare economică!!! E o concluzie de o gravitate extremă! Firesc, se nasc niște întrebări legitime:
1.A fost sau nu intelegere de tip cartelar intre cele opt banci? In orice variantă, seamănă a subminare a economiei naționale!
2.BNR a constat acest lucru abia acum? Aceasta strategie e doar de un an? De ce nu a intervenit până acum?
Dacă a aflat abia acum, inseamna ca trebuie demis întreg Consiliul de administratie, iar daca au știut și au tăinuit, e și mai grav. Pentru a ne lamuri, l-am invitat pe guvernatorul Isarescu, marți la ora 12.30, la Comisia economică a Senatului!”, a scris senatorul pe pagina sa de socializare.

2 răspunsuri

  1. Intrebarile nu ating problema esentiala. Intrebarea normala e: DE CE DUPA STATALIZAREA OPERATORILOR ECONOMICI SI A ADMINISTRATIEI LOCALE (STATALIZAREA STATULUI BAZAT PE 3 A ) INCEPUTA PRIN MONITORUL OFICIAL 4/27/12 /1989 AI FALIMENTAT SI INSTRAINAT PREMEDITAT SI PLANIFICAT INDUSTRIA FINANCIAR BANCARA „CARE NU A FOST NICI O DATA DE STAT ” (MURESAN DESPRE BANCA DE COMERT EXTERIOR A ROMANIEI ) SI BNR APARE LA LITERA R A AVERII LUI ROTHSHILD ? UNDE SUNT TEZAURELE SI PATRIMONIILE ? RASPUNDE DOMNULE 33 DIN RESTAURATIA MASONICO REGALISTA ’89 !!!

  2. Domnule Saftoiu, folositi majusculele asa cum le foloseste toata lumea. Daca scrieti cu majuscule nu inseamna neaparat ca aveti si dreptate !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri