Caută
Close this search box.

De vineri seara, cod portocaliu de ninsoare și polei

ANM a emis o informare meteo de ninsori, lapoviță, ploi și polei valabile de vineri, ora 19.00, și până duminică, ora 18.00. Administrația Națională de Meteorologie a emis și un cod galben și unul portocaliu, valabile în mai multe județe

Potrivit informării meteo, de vineri seară și până duminică seară, aria precipitațiilor se va extinde și va cuprinde cea mai mare parte a țării. În noaptea de vineri spre sâmbătă (14/15 decembrie) vor fi mai ales ninsori. Din a doua parte a zilei de sâmbătă (15 decembrie) în Dobrogea va ploua, iar în Oltenia, Muntenia, sudul Moldovei și local în Transilvania vor fi precipitații mixte și se va forma polei. Local, precipitațiile vor fi importante cantitativ.

Codul galben de a fost emis pentru ninsori moderate cantitativ, strat consistent de zăpadă și intensificări ale vântului și este valabil de vineri, ora 23.00, până duminică la 18.00.

Prognoza pentru București

Vineri seara, în București, va începe să ningă, iar sâmbătă ninsoarea ar putea să se transforme în lapoviță sau chiar ploaie și să se formeze polei.

Vântul se va intensifica, cu rafale ce vor atinge 40…45 km/h. Temperatura minimă va fi de -2…-1 grad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri