Caută
Close this search box.

Descoperire șocantă lângă trupul adolescentei care s-a aruncat în Bistrița.

Adolescenta de 16 ani care s-a aruncat sâmbătă în canalul Bistrița, din județul Neamț, a fost găsită duminică seara de scafandrii ISU Neamț. Trupul acesteia a fost identificat de o rudă prezentă la fața locului. Lângă trupul fetei, scafandrii au mai descoperit un cadavru, acela al unui bărbat, inițial neidentificat.

Adolescenta, pe numea Andreea, a decis să-și pună capăt zilelor sâmbătă în jurul orei 19:50. Atunci o femeie a sunat la „112″ și a anunțat că o tânără s-a aruncat în apă, conform realitatea.net

Fata provenea dintr-o familie care avea o situația materială precară și locuia alături de mama, mătușă, o soră și un frate, în Slobozia (Roznov). Tatăl fetei a decis să se sinucidă în urmă cu doi ani și Andreea îi ducea dorul. Aceasta a sărit de pe pod după o certă aprinsă cu mama ei, conform wowbiz.ro.

Pompierii au căutat trupul tinerei în cursul zilei de sâmbătă, fără rezultat. Duminică dimineața au reluat căutările. Conform pompierilor, în apa în care s-a aruncat tânăra, alături de trupul acesteia, a mai fost descoperit cadavru unui bărbat care era în stare de descompunere și care, s-a aflat ulterior, dispăruse la începutul lunii decembrie, avea 70 de ani și era din Zănești.

Un răspuns

  1. Pacat de fata. Fiti mai atenti. Fata avea 18 ani si locuia in Sloboia (langa Rasnov). Asa scrie in linkul pus de voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri