Caută
Close this search box.

Doi membri Pro România se reîntorc la PSD chiar în ziua citirii moţiunii în Parlament

ponta dragnea

Doi deputați care săptămâna trecută își anunțau demisia din partid, pentru a se alătura formațiunii Pro România, au decis să revină în PSD.

Anunțul a fost făcut de liderul deputaților PSD, Daniel Suciu, potrivit realitatea.net. Conform acestuia, Mihai Mohaci și Mihai Popa au decis să revină în PSD.

În momentul plecării la Pro România, deputatul Mihai Mohaci afirma că în ultimii doi ani nu a venit nimeni din conducerea PSD de la Bucureşti la Braşov.

El s-a mai plâns că parlamentarii social-democraţi nu au avut cu cine să discute despre proiectele de la nivelul judeţului pe care îl reprezintă. În schimb, au fost “buni numai să ridice mâna când li se spunea”.

Într-o scrisoare adresată membrilor PSD Braşov, citată de Agerpres, deputatul Mihai Mohaci precizează că valul de excluderi din ultima perioadă trebuia să ducă la discuţii şi dezbateri în rândul organizaţiilor, “nu să înghiţim în sec, de frică să nu fim excluşi cumva″.

Potrivit acestuia, membrii simpli ai PSD află de la televizor ce se întâmplă la nivel central, iar lipsa unei reale comunicări și lipsa unui dialog cu membrii de partid îl fac să creadă că direcţia în care se îndreaptă conducerea judeţeană este una greşită.

Acum cei doi au uitat, se pare, motivele pentru care l-au părăsit pe Dragnea şi revin în PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri