Caută
Close this search box.

Dragnea: Am fost criticați, atacați, urmăriți, anchetați, ascultați și amenințați

liviu dragnea

Liviu Dragnea a ținut un discurs la Consiliul Național al Partidului Social Democrat.

„Asta este realitatea din România, asta este realitatea pe care vor să o schimbe toți cei care nu ne doresc în continuare la guvernare. Asta este realitatea pe care o mistifică și fac eforturi uriașe să convingă românii și nu numai că albul este negru, Dragi colegi, în acești doi ani de guvernare care în care s-au realizat aceste lucruri și altele care vor fi promovate în continuare pentru că trebuie să le promovăm, să nu uităm că am avut șansa și oportunitatea să le realizăm pentru că am obținut în 2016, acum exact doi ani, cea mai mare încredere pe care românii au acordat-o unui partid politic de la Revoluție încoace. Pentru mine, cel puțin, a fost și rămâne o responsabilitate uriașă. Dar în același timp, au fost doi ani în care am fost criticați, atacați, urmăriți, anchetați, ascultați și amenințați, ceea ce se întâmplă în continuare „, a declarat Liviu Dragnea.

Un răspuns

  1. Draga Simona, cum bines tii, eu nu am fost pana acum asa si Domnul sa ma ajute, nu cred (cu mintea si existenta mea) ca voi putea fi vreadata in acord politic sau (Doamne `feri) un sustinator sau un membru al PSD. Nu.
    Doar ca, asa cum bine spunea Protagoras, „omul este masura tuturor lucrurilor” iar aici, in acest (aproape postulat) celebrul ganditor nu avea in vedere vreo referinta la vreo persoana publica, vreun partid sau vreo alta entitate (oricare ar fi putut fi) ci la insasi ideea de om si umanitate, de forta care a invatat, a luptat si si-a propasit de-a lungul mileniilor, acel ceva care l-a diferentiat de animale si care i-a oferit Dreptul de a fi Primul si de a hotara asupra obligatiilor si drepturilor pe care le are, in mod natural, asupra acetei planete.
    Ca ne-am trezit astazi, mai mahmuri ca ieri si analizam (mai ceva ca-n vremea de faima a „inaltei Inchizitii”), iarasi noi, perpetuu, cu izmenele-n vine si „bine unsi”, cum s-ar putea ca cineva, peste noi sa decida ceva ce ar putea fi pus sub semnul intrebarii de alcineva (de cine) oameni buni sau care ar fi subiectul ?
    Haideti sa facem un exercitiu, uitati-l pe Dragnea si PSD-ul, ei nu mai exista.
    Si sa vedem actiunile celorlalte entitati.
    Ma tem ca acestea exista si coexista, parazitar, doar „cu” si „in” relatia cu acest „mamut” numit PSD.
    In afara acestei relatii inacceptabile, celelalte „asa zise partide” se balacesc in supa primordiala in care mormolocul poate evolua (de la larva la pupa, sa zicem) doar daca are stabilit traseul genetic, care-l poate ajuta sa se nasca si sa renasca in continuare.
    Asa sa fie ? In nici un caz.
    FSN, PDSR si actualul PSD sunt motivele (multe) pentru existenta intregului spectru politic de la origini si pana astazi.
    Acest spectru politic a fost impus din vest (puteam, cu rezultate mai bune pentru tara sa avem doar un singur partid), dar nu fost acceptat de vest si nu inttrunea „baremurile economice” care sa justifice (macar pretul soldatilor si a cartuselor trase x 2), ca doar a fost o „revolutie” mai ceva ca la „Comuna din Paris”, cu romani ucisi (era minimal), cu ziduri martor, gaurite de mitraliere de pe TAB de calibrul 7,62 sau 14,6 (Doamne, cat de poetic si inaltator), juisez.
    Responsabilitatile guvernului american, italian, francez sau, in ultima instanta, german, nu pot fi luate in „discutie” de indivizi nascuti noaptea, liberi precum puii nascuti in „cuibul de cuc”, fata parinti sau Dumnezeu.

    La fel si pentru cel roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri