Caută
Close this search box.

Ecaterina Andronescu s-a întâlnit cu Ion Țiriac înainte ca Finanțele să anunțe ajutor de stat pentru grădinițele olimpice

ministerul educaţiei
Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, spune că grădinițele olimpice private cu ajutor de stat de 500.000 de euro fiecare, care vor primi gratuit doar maximum 8% dintre copii, au ajuns în OUG de modificare a Codului Fiscal după ce s-a întâlnit cu omul de afaceri Ion Țiriac.
Întrebată de Edupedu.ro dacă la începutul lunii s-a întâlnit la minister cu Țiriac și Nadia Comăneci, Ecaterina Andronescu a răspuns afirmativ și a spus că pe lista discuțiilor a fost și proiectul “gROwth – investim în copii, investim în viitor”.

“În discuție, a fost și acest proiect: dacă Ministerul este de acord să dea sprijin acestui proiect sau nu. Evident că, fiind vorba despre copii, n-avem cum să nu sprijinim acest proiect, măcar cu vorba, că bani pentru un asemenea proiect Ministerul nu are, doar Ministerul Dezvoltării dezvoltă investițiile”.

Ministrul Educației a declarat pentru Edupedu.ro că nu știe dacă inițiativa proiectului gROwth a venit de la Ion Țiriac și Nadia Comăneci.

“Eu, când am venit la Minister și am ajuns la întâlnirea cu ei, sigur că m-am interesat ce subiecte se discută și am aflat că acest subiect era și în programul de guvernare prins și atunci sigur că am încercat să dezvolt în dialogul cu ei tot sprijinul nostru”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri