Caută
Close this search box.

Elena Băsescu a devenit creatoare de modă

Elena Băsescu a lansat o colecţie de haine pentru mame şi copii şi s-a asociat în acest demers cu creatoarea de modă Iulia Bălan, potrivit unui anunţ publicat pe pagina sa de Facebook.

„Ideea unei colecţii de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastasiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit «să fie ca mama»”, a explicat Elena Băsescu.

Sursa foto: Elena Basescu/facebook

Ea a mai spus că s-a asociat în acest proiect cu creatoarea de modă Iulia Bălan.

„Ea îşi dorea să facă pasul următor: să realizeze hăinuţe pentru copii. Eu îmi doream o colecţie personalizată pentru mine şi copiii mei, însă era greu de pus în practică de una singură. Aşa a luat naştere proiectul «Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan»”, a mai scris aceasta.

Fiica fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, spune că prima sa colecţie de modă este dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece.

„Experienţa de mamă m-a ghidat să aleg doar acele modele confortabile şi uşor de purtat de către copii. Sofia, fiind cea mai mare, a avut ultimul cuvânt”, a scris Elena Băsescu.

În vârstă de 38 de ani, Elena Băsescu are trei copii, Sofia, în vârstă de cinci ani, Traian, în vârstă de aproape 4 ani, şi Anastasia, născută în iunie anul acesta.

Citește și: Sărăcirea prin majorare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri