Update Elena Udrea, eliberată din închisoare în Costa Rica, a precizat că rămâne de văzut dacă se va întoarce în România și a susținut, din nou, că a fost ținta unui abuz. 

”Eu nu am plecat din România pentru că voiam să călătoresc prin lume, ci pentru că era evident și acum e evident, cu tot ce s-a întâmplat, cu această decizie a Curții Constituțională care a desființat atâtea hotărâri ale ÎCCJ, printre care și a mea și a Alinei Bica. E clar că am avut dreptate și că am fost țintele unui abuz în țara noastră. Vom vedea ce se întâmplă, depinde foarte mult de ce se întâmplă și în România”, a declarat Udrea, la Antena 3, întrebată dacă se întoarce în țară.

Ea a mai spus că experiența prin care a trecut a fost mult mai grea decât atunci când a fost arestată în România.

”Abia am ajuns acasă, încercam să încropim masa de Crăciun. A durat mai mult decât am calculat ieșirea din arestul de aici. (…) A fost o experiență foarte grea de data aceasta. Spun de data aceasta pentru că o compar cu cea din 2015, când am fost arestată preventiv în România. A fost mult mai greu decât atunci pentru că acum există un copil”, a comentat Udrea.

Ministerul Public din Costa Rica a anunțat că s-a declanșat procedura eliberării fostului ministru al Turismului din închisoarea costaricană.

Procurorii din Costa Rica au cerut eliberarea Elenei Udrea, informează România TV.

În urmă cu puțin timp Minsterul Public din Costa Rica a anunțat oficial ca a retras cererea de extrădare. Această solicitare vine după ce ministrul Justiției Tudorel Toader a anuntat autoritățile din Costa Rica privind documentele de retragere a cererilor de extrădare.

Așadar, e o chestiune de maximum câteva ore până la eliberare, mai anunță sursa citată.

Avocatul Elenei Udrea a confirmat că aceasta se va reîntoarce în țară.

54 Vizualizări

1 COMENTARIU

  1. …………….si cu paguba ,banii insusiti ,ce se intampla sau suma a fost de rizorie ?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =