Caută
Close this search box.

Erdogan l-a invitat pe Donald Trump în Turcia

donald trump

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan l-a invitat pe omologul său american Donald Trump să efectueze o vizită în Turcia în 2019, a anunţat luni Casa Albă, potrivit Reuters. 

”Cu toate că nimic definitiv nu este încă programat, preşedintele (Trump) este deschis unei potenţiale întrevederi în viitor”, a anunţat Hogan Gidley, un purtător de cuvânt al Casei Albe.

Invitația vine la câteva zile după ce Trump a anunțat retragerea trupelor americane din Siria.

Citește și: Vulcanul Etna a erupt: Aeroportul din Catania a fost închis

Un răspuns

  1. Erdogan l-a invitat pe Trump in Turcia
    Da, o fi ca de Craciun, „vorba buna” dar dupa ultimele incaierari verbale dintre Recep Taip si Bibi, nu cred ca Trump va putea sa „merga” in Turcia decat daca primul, prin „minune” se impaca cu Israel-ul. E o treba grea dupa „smecheria” cu doborarea avionului miltar rusesc de catre „Bashar”, cu Iranul la masa si cu baza/bazele militara/militare din estul Mediteranei.
    Personal sustin statul Israel si toate celelalte state, din pozitia mea apropape insignifianta dar nu accept ideea ca vreunul dintre acestea (minore sau emergente, aici nu intra Rusia) sa ridice capul sau bratul sau vorba, mai mult decat afirmarea prezentei fizice la apelul de seara.
    Prezenta presedintelui SUA in Turcia este la fel de „problematica” ca si vizita acestuia in Rusia. Totul tine de pozitia detinuta de acest „sef de stat” la Hoollywood. Si se pare ca Stapanul Inelelor a zis „pas”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri