Oficialii de poliție și pompierii încearcă să caute în cursul zilei de luni cauza unei explozii dramatice din orașul din nordul Japoniei, Sapporo, care a prăbușit o clădire și a rănit 42 de persoane, informează Reuters.

Rapoartele mass-media au afirmat că incidentul de duminică noaptea ar fi fost cauzat de rezervoarele de gaz propan din clădirea unde s-a produs explozia. Ofițerii de poliție și pompierii din Sapporo au declarat că este prea devreme pentru a spune ceva sigur cu privire la cauza exploziei.

Filmulețele apărute pe rețelele de socializare arată flăcări puternice ce se ridică în aer și resturi împrăștiate pe străzi. Un bărbat a suferit arsuri pe față, dar viața lui nu era în pericol, a spus poliția. Cele mai multe dintre celelalte victime au fost tratate pentru leziuni superficiale.

Agenția de știri Kyodo a raportat că inspectorii de incendiu acum două luni au constatat că majoritatea chiriașilor clădirii nu aveau unelte de evacuare, precum și dispozitive de avertizare pentru scurtcircuitarea electrică.

118 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =