Caută
Close this search box.

FCSB în picaj. Dică vrea să plece, Becali zice că e un antrenor slab și că nu l-a ales bine

După numeroasele contre și dispute cu Gigi Becali, după rezultatele contradictorii ale FCSB-ului în ultima vreme, antrenorul Nicolae Dică își ia inima în dinți și vorbește chiar el despre plecare, nu mai vrea să aștepte gestul patronului de a-l da afară. Iar meciul FCSB – Viitorul, din etapa 19 a Ligii 1 Betano, ce va avea loc duminică, de la ora 20:00, poate fi chiar ultimul pentru antrenorul FCSB-ului la actuala sa echipă, Nicolae Dică declarând că poate găsi repede un alt club în cazul în care va pleca

„Mi-e frică oarecum că orice lucru bun aş face, orice performanţă aş avea, lumea o să rămână cu impresia că Gigi Becali are un rol important. Patronul a mai ieşit înainte de unele meciuri, a spus echipa, dar nu o face el. Niciodată nu a făcut-o. Nu mi-e frică că nu o să am oferte în continuare. Ştiu ce fac, ştiu ce pasiune pun în tot şi sunt sigur că voi avea o carieră. Am avut o ofertă acum trei săptămâni, chiar din Liga 1, dar nici nu m-am gândit la ea. Cred că, după acest mandat la FCSB, sunt mult mai cunoscut printre copii decât în perioada pe care am avut-o ca fotbalist”, a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Recent, patronul FCSB, George Becali, a spus lucruri uluitoare despre Dică ”Eu sunt vinovatul, că nu ştiu să aleg. Nu dau vina pe Dică. Trebuia să aleg unul mai bun ca el. Eu nu îmi bat joc de oameni. Nu îmi place să fac rău la oameni, chiar dacă pierd eu, nu vreau să-i fac rău lui şi familiei lui. Mai bine mă supăr el, decât să mă supăr pe el. Păi nu ştiu care e calitatea lui Dică dacă echipa nu pasează, dacă ai cei mai valoroşi jucători şi n-ai posesia. N-ai văzut? L-a băgat pe Roman mijlocaş stânga. O să ziceţi că l-am făcut praf pe Dică. Nu, spun ce constat. Nu l-am făcut praf şi nu-l dau afară pe Dică. Îi iubesc pe Dică ca om. Ca antrenor, să mă ierţi. Ca antrenor, n-am cum să-l iubesc, pentru că echipa asta trebuia să joace şi să câştige campionatul cu 15 puncte diferenţă. Aşa jucători are. Păi dacă Coman nu mai creşte? Dacă jucătorii pe care i-am luat nu mai cresc? Care e problema?”

FCSB a pierdut, miercuri, meciul din deplasare, cu Sepsi, 2-4. În urma acestui eșec, FCSB a rămas pe locul 2 în Liga 1 Betano. După 18 etape acumulează 34 de puncte, la 5 distanță de liderul campionatului, CFR Cluj. Duminică, de la ora 20:00, FCSB primește vizita foste campioanei FC Viitorul, echipa lui Gică Hagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri