Caută
Close this search box.

Fiul lui Hagi a umilit Dinamo: ”Sunt abia la micul dejun”

Fosta campioană Viitorul Constanța a învins Dinamo cu 4-1,  într-un meci în care Ianis Hagi, fiul ”Regelui” Gheorghe Hagi, a făcut instrucție cu apărarea oaspeților. A fost primul succes de pe teren propriu al constănțenilor în fața lui Dinamo. Dar ce succes !

Ianis Hagi a terminat meciul cu două goluri, un assist (pasă de gol) și un penalty obținut. Putea face lejer hat-trick-ul, dar a preferat să-l lase pe Mățan să execute lovitura de la 11 metri din final pentru a-i oferi încredere. Colegul său a ratat însă, portarul Penedo salvând-o pe Dinamo de la un 1-5 și de la o umilință încă și mai mare.

„Așa cum am promis la conferință, am făcut spectacol. Eram sigur că între noi și Dinamo ies meciuri frumoase. Nu câștigasem până acum acasă în fața lor. E bine că am luat cele trei puncte. Era importantă să câștigăm, pentru că acasă nu jucam foarte bine.

Noi luăm fiecare meci în parte. Încercăm să avem o vacanță cât mai liniștită, iar apoi să pregătim play-off-ul. Sunt fericit că am luat cea mai bună decizie din cariera mea, aceea de a reveni acasă. Am venit aici să joc, știam că voi fi susținut. Sunt într-o formă bună, dar țelul meu e mult mai mare. Sunt la început sau sunt la micul dejun, așa cum spune tatăl meu.

Suntem o familie, cine are nevoie mai mare de gol, îl lăsăm să execute penalty. Nu-mi pare rău că l-am lăsat pe Mățan. Putem să fac primul hat-trick din carieră, dar mai am timp, sunt la începutul carierei” – a spus Ianis Hagi la TV Digi Sport.

FC Viitorul Constanţa s-a impus în faţa celor de la Dinamo, scor 4-1, în etapa a 17-a din Liga 1 Betano, iar Mircea Rednic a bifat prima înfrângere pe banca „câinilor” de la revenire. Echipa pregătită de Gică Hagi a urcat pe locul doi în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 32 de puncte, dar cu un meci în plus în faţa FCSB-ului, formaţie de pe locul 3. De partea cealaltă, Dinamo rămâne pe 10, cu 18 puncte, dar poate să fie depăşită de Dunărea Călăraşi, toate acestea dacă gruparea antrenată de Dan Alexa o să câştige meciul de pe „Ion Oblemenco” cu Dinamo. (foto GSP)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri