Caută
Close this search box.

Florin Cîțu: Prin taxa pentru bănci, Dragnea și Teodorovici vor să transfere datoria publică prietenilor de la Moscova şi să fim prizonierii lor

Florin Citu

Florin Cîţu susţine că taxa bancară este o subvenţie oferită de Dragnea și Teodorovici prietenilor de la Moscova, pentru ca apoi să devenim prizonierii acestora.

„Dragnea și Teodorovici dați de gol de „taxa pe activele sistemului bancar”. Taxa pentru sistemul bancar, dar și plafonarea prețului la gaze au apărut imediat după „escala” lui Teodorovici la Moscova. (…)

Prin această taxă, Dragnea și Teodorovici doresc să transfere datoria publică prietenilor lor de la Moscova și astfel să fim prizonierii lor.

Pe viitor Moscova, prin intermediul investitorilor pe care îi controlează, poate să arunce economia României în criză doar prin vânzarea obligațiunilor. Acest lucru deja se întâmplă. La penultima licitație au cumpărat obligațiunile doar „investitori” străini.

Dragnea, Tăriceanu, Vâlcov și Teodorovici PENALIZEAZĂ sistemul financiar românesc, clienții acestui secor economic și SUBVENȚIONEAZĂ investitorii de stat de la Moscova sau Istanbul”, spune Florin Cîțu, care afirmă că în acest moment „taxa se aplică doar băncilor românești – cu capital autohton sau străin. (…)

Dar dacă un investitor de la o bancă de stat (sau privat) din Moscova, Istanbul sau Beijing dorește să cumpere obligațiuni de stat NU plătește această taxă. Este o subvenție pentru aceștia. Asta ca să vedeți cât de patrioți sunt Dragnea, Vâlcov, Teodorovici și Tăriceanu”, scrie Cîţu pe contul său de Facebook.

„Groparii economiei se luptă cu străinii doar la televizor, în realitate oferă SUBVENȚII pe care le plătesc consumatorii români.

Să recapitulăm. 1. Taxa pe sistemul bancar o să fie plătită de băncile românești și suportată (!!!) de clienții români. 2. Taxa pe sistemul bancar reprezintă o subvenție pentru „investitorii” străini de la Est”, conchide senatorul PNL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri