Caută
Close this search box.

Florin Iordache: Dacă am dezincrimina abuzul în serviciu, ce credeți că ar fi?

florin iordache

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Florin Iordache, afirmă că ar trebui să fie adoptată cât mai curând o ordonanţă pentru modificarea codurilor penale pentru a se elimina practica neunitară.

”Eu cred că, cu se va da mai repede o astfel de OUG, cu atât se va elimina haosul din instanţe. (…) Sunt oameni pe care o instanţă îi condamnă pe aceeaşi faptă o altă instaţă îi achită. Pentru a elimina această practică neunitară cred că este cu cât mai repede, cu atât mai bine”, a spus, vineri, Florin Iordache, întrebat fiind despre ordonanţa privind modificarea codurilor penale pe care o pregăteşte Guvernul, potrivit News.ro.

Iordache a afirmat că abuzul în serviciu ”a creat o prea mare pasiune”.

”Abuzul în serviciu a creat o prea mare pasiune. Dar, dacă am dezincrimina noi abuzul în serviciu prin OUG, ce credeţi că ar fi? Ar fi foarte bine. Ar fi şi o soluţie dezincriminarea pentru că abuzul în serviciu eu cred că a creat prea multă pasiune şi prea multă dispută. Să vedem motivarea CCR de miercuri şi, din câte ştiu eu, dă posibilitatea legiuitorilor să elimine această infracţiune”, a mai spus Iordache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri