Caută
Close this search box.

Incredibil ce se întâmplă acum cu Michael Schumacher

Pe 29 decembrie se împlinesc 5 ani de la teribilul accident de schi suferit de cel mai mare campion al Formulei 1, Michael Schumacher.

Acidentul a avut loc în Alpii Francezi, iar în urma lui Schumacher a rămas în comă și a fost dus la locuința sa din Elveția, unde i s-a administrat un tratament de peste 55.000 de euro săptămânal. Surse apropiate fostului campion mondial de Formula 1 susțin că Schumacher nu mai este țintuit la pat. Sunt vești extraordinare venite cu doar câteva zile înainte de Crăciun.

În luna martie a acestui an, veștile despre starea de sănătate a fostului pilot nu erau deloc îmbucurătoare. Se preconiza că Michael Schumacher nu va mai putea vorbi și nici merge în cazul în care s-ar trezi din comă. Soția sa, Corinna, este cea care i-a fost alături în anii care au urmat accidentului din Alpi, iar femeia nu și-a pierdut niciodată speranța că soțul ei își va reveni și pentru asta a fost să plătească orice preț. Corinna chiar a vândut mai multe proprietăți pentru a face rost de bani pentru tratamentele extrem de scumpe.

După mai bine de 4 ani în care veștile despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher au fost de fiecare dată triste, primele semne că legenda Formulei 1 își revine au apărut în urmă cu doar câteva săptămâni, când un preot german a declarat că l-a vizitat pe Schumacher, iar acesta era neschimbat. Stăteam în fața lui, îi țineam ambele mâini și mă uitam la el. Fața i-a rămas aceeași, arată așa cum îl știți, doar că s-a mai îngrășat puțin”, a declarat preotul.

La scurt timp, președintele FIA, Jean Todt, a făcut un anunț uluitor, care a adus bucurie în rândul fanilor lui Schumacher. “Mereu sunt atent atunci când spun ceva, dar este adevărat că am văzut Marele Premiu al Braziliei în Elveția, alături de Michael Schumacher”, a spus Todt.

Iar veștile sunt din ce în ce mai bune, după ce persoane apropiate fostului pilot german au declarat că Michael nu mai este țintuit la pat. Fanii așteaptă să își revadă idolul, după 5 ani în care a stat în comă. Michael Schumacher va împlini 50 de ani pe 3 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri