Caută
Close this search box.

Întâlnire de ultimă oră între Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă! PSD adoptă strategia în războiul cu Iohannis

viorica dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea se vor întâlni joi pentru a stabili următorul pas în războiul cu Klaus Iohannis. Cei doi vor decide dacă sesizează CCR în cazul nominalizărilor în executiv pentru care Iohannis a amânat decizia. 

Este vorba despre întârzierea unui răspuns din partea președintelui Klaus Iohannis în cazul nominalizărilor pentru Ministerul Transporturilor și Dezvăltării. Șeful statului anunțase că va lua o hotărâre în acest sens după sărbătorile Centenarului, respectiv după 1 Decembrie.

Miercuri, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au luat în calcul sesizarea CCR, în urma unei ședințe de urgență.

Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat miercuri că remanierile din ultima vreme au fost făcute pentru o mai bună guvernare, ci „de ochii lumii”, precizând că nu a finalizat încă analiza propunerilor de la Ministerul Dezvoltării – Olguţa Vasilescu – şi Ministerul Transporturilor – Mircea Drăghici.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, în şedinţa din data de 21 noiembr noi propuneri de miniștri. La Ministerul Dezvoltării a fost propusă Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, respinsă de Klaus Iohannis la Ministerul Transporturilor, iar la Ministerul Transporturilor, a fost propus Mircea Drăghici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri