Premierul Viorica Dăncilă şi Liviu Dragnea se vor întâlni joi pentru a stabili următorul pas în războiul cu Klaus Iohannis. Cei doi vor decide dacă sesizează CCR în cazul nominalizărilor în executiv pentru care Iohannis a amânat decizia. 

Este vorba despre întârzierea unui răspuns din partea președintelui Klaus Iohannis în cazul nominalizărilor pentru Ministerul Transporturilor și Dezvăltării. Șeful statului anunțase că va lua o hotărâre în acest sens după sărbătorile Centenarului, respectiv după 1 Decembrie.

Miercuri, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au luat în calcul sesizarea CCR, în urma unei ședințe de urgență.

Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat miercuri că remanierile din ultima vreme au fost făcute pentru o mai bună guvernare, ci „de ochii lumii”, precizând că nu a finalizat încă analiza propunerilor de la Ministerul Dezvoltării – Olguţa Vasilescu – şi Ministerul Transporturilor – Mircea Drăghici.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, în şedinţa din data de 21 noiembr noi propuneri de miniștri. La Ministerul Dezvoltării a fost propusă Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, respinsă de Klaus Iohannis la Ministerul Transporturilor, iar la Ministerul Transporturilor, a fost propus Mircea Drăghici.

45 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 1 =