Caută
Close this search box.

Iohannis a plecat de la şedinţa de Guvern

Preşedintele Klaus Iohannis a plecat de la Palatul Victoria, acolo unde are loc şedinţa de Guvern. 

Klaus Iohannis a plecat, în jurul orei 16.40 de la şedinţa de Guvern care are loc la Palatul Victoria, anunţă România TV. Şedinţa de Guvern se desfăşoară în două etape, una în care se va face referire la apărare, ordine publică şi politică externă şi o doua care va cuprinde actele normative referitoare la domeniul economic.

„Şedinţa de astăzi va avea loc în două etape. O primă etapă în care vom face referire la cele trei domenii, apărare, ordine publică şi politică externă, şi a doua etapă care cuprinde actele normative referitoare la domeniul economic”, a declarat Viorica Dăncilă, joi, în debutul şedinţei de Guvern prezidată de preşedintele Klaus Iohannis.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat joi că participarea sa la şedinţa de guvern are loc în virtutea atribuţiilor conferite de Constituţia României. „Ca să nu apară interpretări sau aşteptări care nu au suport constituţional vreau să subliniez că atunci când particip la şedinţa de Guvern, prezidez şedinţa de Guvern. Decizia, dar şi răspunderea asupra punctelor în discuţie la şedinţa de Guvern aparţin Guvernului, în speţă doamnei prim-ministru”, a declarat şeful statului în debutul şedinţei de Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri