Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis ar urma să fie pus sub acuzare pentru înaltă trădare. Planurile PSD pentru următoarele luni

klaus iohannis

Un scenariu circulă în PSD. Președintele Klaus Iohannis ar urma să fie pus sub acuzare pentru înaltă trădare şi vom avea alegeri prezidențiale în lunile iunie – iulie.

Deja ar fi și fost desemnat procurorul care să-l pună sub acuzare pe președintele României. Conform scenariului, se estimează ca funcția de președinte să fie vacantată spre sfârșitul lunii iunie – începutul lunii iulie.

Dragnea tocmai ar fi pus mâinile pe datele preliminare ale sondajului național comandat de PNL la nivel național (s-au făcut sondaje separate în toate județele). Datele din acest sondaj arată că, în pofida tuturor datelor fluturate în ultimele săptămâni, la alegerile pentru europarlamentare PSD ar putea obține singur peste 40% din mandate.

De exemplu, în județul Galați PNL stă atât de prost, încât s-a considerat că sondajul este greșit și s-a decis refacerea culegerii datelor din teren. În toate județele din sudul României, PSD ar trece lejer de 50%. Datele sondajului despre care scrie Comisarul intră în contradicţie cu ultimele sondaje apărute pe piaţă.

Conform scenariului, primul tur al prezidențialelor ar putea avea loc în aceeași zi cu alegerile pentru Parlamentul European. Tot conform aceluiași scenariu, începând din luna ianuarie, Dragnea va trece la racolarea masivă de parlamentari și primari PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri